• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
İstanbul Sancaktepe`de 6 çocuk kayboldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sancaktepe'de dün öğle saatlerinden itibaren haber alınmayan 6 çocuğu aramak için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, dün Sancaktepe'de bir parkta buluşan ortaokul öğrencisi S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'den öğle saatlerinden itibaren haber alamayan aileleri, durumu polise bildirdi.

Polis, çocukları aramak için çalışmalara başladı.

Kaybolan çocuklardan A.K'nın annesi Ayşegül K, "Dün 11.00'de çocuğumla hastaneden geldik. Oğlum arkadaşlarıyla görüşeceğini söyledi. Beraberce parka gittik, diğer 5 arkadaşı da sırt çantalarıyla beraber oradaydı. Oğlum öğle saatinde bana telefon açarak cuma namazına gideceğini ve telefonunu kapatacağını söyledi. Cumadan sonra uzun süre geçmesine rağmen oğluma ulaşamayınca emniyete başvurduk. Bir an önce bulunmalarını istiyorum." dedi.

A.K'nin babası Osman K. da "Oğlum öğle saatlerinde annesinden parka gitmek için izin istemiş. Annesi parka, arkadaşlarının yanına bırakmış. Annesine cumaya gideceğini ve telefonunun kapalı olacağını söylemiş. O saatten sonra kendisinden haber alamadık." diye konuştu.

S.Y'nin annesi Yasemin Y. ise "Dün 07.55'te arkadaşı geldi. Okula birlikte gittiler. Bir daha kendisinden haber alamadık. Emniyete müracaatta bulunduk. Bekleyişimiz sürüyor." diye konuştu.

Kaybolan çocuklardan M.Ç'nin dedesi Mustafa Ç, torunu ve arkadaşlarından dün öğleden sonradan itibaren haber alamadıklarını belirterek, "Torunum evden giysilerini sırt çantasına koymuş, kumbarasındaki paraları da almış. Kendisinden haber alamayınca durumu emniyete bildirdik. İnşallah sağ salim bulunurlar. Torunum çok çalışkan bir çocuktu. Okulla da ilgili bir sorunu yoktu" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir