• DOLAR 32.495
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2441.303
  • ...
Kilis Kutlu Doğum etkinliği iptal edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Kilis İl Koordinatörlüğü, bugün Kilis`te düzenleyecekleri "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliğini iptal ettiğini duyurdu.

Etkinliğin iptal edilme nedeni ile ilgili bilgi veren platform yetkilileri, Kilis'e düşen roketler dolayısıyla zor günler yaşayan halkın sıkıntılarını paylaşmak adına bugün düzenlemeyi planladıkları Kutlu Doğum etkinliğini iptal ettiklerini belirtti.

Son günlerde Kilis halkının zor günler geçirdiğine dikkat çekilen açıklamada, “Platform olarak her yıl Kilis`te bu kutlu sevdayı yaşıyoruz. Bugün düzenleyeceğimiz etkinliği ise Kilis`e düşen roketlerden dolayı yaşanan can kayıpları ve yaralanmaları göz önüne alarak etkinliğimizi iptal ettik.” denildi.

Açıklamada son olarak, “Kilis`e düşen roketler sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah (cc) rahmet kederli ailelerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Yaralı olan kardeşlerimizi de Şafi olan Allah (cc) Şafi ismi hürmetine şifa vermesini talep ediyoruz.” denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir