• DOLAR 32.529
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2453.245
  • ...
Gaziantep`te komşu  kavgası:1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te komşular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Türkmenler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Halil İbrahim P.(17),ile komşuları olan Fikret P. (33), Nahsen P. (31), ve Zeki P. (38), kardeşler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine 17 yaşındaki Halil İbrahim P. komşuları olan Fikret P.,  Nahsen P. ve Zeki P.`ye pompalı tüfekle art arda ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan 3 kardeş de olay yerine gelen ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına 3 kardeşten Fikret P. (33), doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Fikret P.`nin cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu`na kaldırılırken, olay yerinden kaçan Halil İbrahim P.,  yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, yaralı kardeşlerin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir