• DOLAR 32.473
  • EURO 34.712
  • ALTIN 2436.353
  • ...
HÜDA PAR`dan Kâhta Milli Eğitim Müdürlüğü`ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Kâhta İlçe Başkanı Bedir Elçi başkanlığındaki HÜDA PAR heyeti, Kâhta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ve Kâhta Anadolu İmam Hatip Ortaokulu müdürünü ziyaret ederek, HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporu` kitapçığı hakkında bilgi verdi.

İlk olarak Milli Eğitim İlçe Müdürlüğüne gelen Elçi ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti İlçe Milli Eğitim Müdürüm Halil Tünçmen ile görüştü.

“Çok güzel bir çalışma”

Yapılan ziyaretten ve eğitim adına yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve bu çalışmaların çok güzel çalışmalar olduğunu belirten Tünçmen, “Allah sizlerden razı olsun. Umarız ki,  bu çalışmalarınız başka partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının da dikkatini çeker ve eğitim konusunda daha hassas olunur." dedi

“Umarız siyasi partiler de bu konuda daha hassas davranır”

Heyet daha sonra Kâhta İmam Hatip Ortaokulu müdürü Âdem Yavuz hocayı ziyaret etti. ‘Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporu` hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Elçi`ye çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“HÜDA PAR heyetinin bu çalışmasını takdir ediyoruz. Umarız duyarlı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerde bu konuda daha hassas davranır ve bu çalışma onlarında dikkatini çeker."

“Milli Eğitim Müfredatındaki çarpıklıkları dile getirdik”

Ziyaretler sonrası İLKHA'ya kısa bir değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Kâhta İlçe Başkanı Bedir Elçi, ziyaretleri olumlu geçmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek şöyle konuştu:

“Yaptığımız ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldık. Gerek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tünçmen, gerekse de Kâhta İmam Hatim Ortaokulu Müdürü Sayın Yavuz, yapılan çalışmayı olumlu bulduklarını belirterek, raporda işaret edilen hususların üzerinde durulması gerektiğini ve bu konuda hem siyasi partilerin hem de STK`ların hassasiyet göstermeleri gerektiğini belirttiler. Parti olarak, Milli Eğitim Müfredatındaki çarpıklıkları dile getirdik ve bu şekilde bir çalışma yaptık. İslami ve insani önerilerde bulunuyoruz. Bir an evvel Milli Eğitim Bakanlığının da bu işe müdahale etmesi ve yapacakları düzenlemelerle eğitim müfredatımızdaki çarpıklıkları gidermesi gerekmektedir.” (Ömer Faruk Aydın -  İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir