• DOLAR 32.602
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.124
  • ...
Diyarbakır'da elektrik kesintisi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin (TEİAŞ) Karakaya Trafo Merkezi'nde yapacağı bakım çalışması nedeniyle 20 Mart Pazar günü Diyarbakır Karakaya’da bulunan ve Diyarbakır’a elektrik enerjisi veren trafo merkezinde bakım yapılması nedeniyle uygulanacak kesinti, Pazar günü sabah saat 06.00’da başlayacak ve 11.00’de sona ereceği bildirildi.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’tan (Dicle EDAŞ), vatandaşların il genelinde uygulanacak olan kesintilerden en az şekilde etkilenmeleri ve gerekli tedbirlerin alınabilmesi için konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada,  Karakaya’da bulunan ve Diyarbakır’a elektrik enerjisi veren Trafo Merkezi'nde bakım yapılması nedeniyle uygulanacak kesinti, Pazar günü sabah saat 06.00’da başlayacak ve 11.00’de sona ereceğini belirtti.

Dicle EDAŞ, kesintinin merkezin yanı sıra ilçelerin de etkileyeceğini belirtirken, özellikle hastanelerin bulunduğu bölgelerin alternatif kaynaklardan besleneceğini ve buralarda kesinti uygulanmayacağını duyurdu.

Alınan bilgiye göre Diyarbakır’da elektrik kesintisi uygulanmayacak yerleri şöyle açıkladı: Yenişehir Ofis Bölgesi, Sur içi Gazi Caddesi, Kayapınar Metropol Mevkii, Diclekent Bulvarı, Fırat Bulvarı, Selahattin Eyyubi Bulvarı, Bağcılar Mahallesi, Gaziler Mahallesi, 3. Sanayi Sitesi, Bağlar Mevlana Halit Mahallesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi ve Şanlıurfa Bulvarı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir