• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
TEOG Sınavında dereceye girenlere altın verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarı gösteren öğrencilere ilçe Hilvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törenle öğrencilere Cumhuriyet altını ödül olarak verildi.

Tören de bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Özay, "Marifet iltifat tabidir düsturundan hareketle Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın imkânlarını kullanarak sizleri ödüllendirmek istedik. Öncelikle Hilvan ilçemizi akademik olarak üst sıralara taşıyıp bu güzel başarıları elde ettiğiniz için sizleri, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutlar başarılarının devamını diliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ise "TEOG da geçen yıla göre dört basamak yukarı tırmandık tatbiki bu tesadüfi değil özellikle Kaymakamımızın her açıdan eğitim ve öğretim faaliyetini desteklemesi önemli ve bizlerin bu başarıyı elde etmemizde önemli bir katkıdır. Başta Kaymakamımıza,  velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törende Yapılan Konuşmaların ardından ilçede ilk 3'e giren öğrencilere yarım altın diğer öğrencilere ise çeyrek altın verildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir