• DOLAR 32.586
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2458.575
  • ...
Özürlü `Gündem`den Alçaklık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Zülfi Tan - Doğruhaber

Bunu bilmek için fazlaca kitap okumaya, kültürlü biri olmaya gerek yok. Solcu birisinin yanına otur iki kelam et. İkinci kelamı muhakkak İslam aleyhine olacaktır. Çünkü onlara verilmiş en kutsal görev budur.

Haçlı akınları durduğundan beri, bu cenah bu akınların yerine kültürel bir saldırı olarak bunları İslam ülkelerine salmışlar ve haçlı askerlerini koruma hassasiyeti ile bunları korumaktadırlar. İnanmıyorsan daha dün anayasa ayaklar altına alınıp bırakılan iki gazeteciye bak!
Bunlar İslama açtıkları savaş kadar ücret ve takdir almaktadırlar. Bunun için her vesile İslama ve Müslümanlara saldırı için bir sebeptir.

Şimdi de alçak Özürlü Gündem gazetesi bir karikatürü ile Resululaha ve İslama, Müslümanlara hakaret etmiştir. Bu alçaklığı Müslüman beldelerinde yapmaya hiç de çekinmenleri yoktur. Çünkü daha önce de bunu yapmışlardı ve ciddi bir tepki görmemişlerdi.
Bunlar kudurmuş köpek gibidirler. İllaki bir kutsala saldıracaklar. Bunu da sanat ve fikir özgürlüğü adına yapmaktadırlar.

Hâlbuki bunlardan hiç birisi ne bir yahudiye nede bir hiristiyana tek laf bile yapamazlar. Hatta kendi Hıristiyan milletvekilleri Pazar günü ayini için bir tatil istedi hemen verdiler. Şu kadar kendine müslüna diyen milletvekilleri var hiç birisi Cuma günü için bir izin isteme dediği gibi yapılan düzenlemelere de şiddetle karşı çıkıyorlar.

Geçen yıl da kadınlar gününü bahane ederek yine İslama ve kutsallarına havlamışlardı. Şimdi yine gazetelerinde aynı rezaleti sergilediler. Kendi içlerindeki sapıkları ve kamplarındaki rezaletleri gördükleri halde buna ses çıkarmıyorlar. Ama İslama ve Müslümanlara havlamaktan geri durmuyorlar.

Müslümanların kutsallarına hakaret etmeyi marifet ve sanat zanneden bu alçak gruh bilmelidir ki çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonra da altına sıçar.

Bu ülkede ne İslam ne de İslamın kutsalları sahipsiz değildir. Burası Fransa da hiç değildir. Müslümanlar sizin hakaretlerinize de katlanmak zorunda değiller. Bir gün üniversitede bir gün gazetede bir gün televizyonda…. Gün geçmiyor ki bir hakaretiniz bil saldırınız olmasın.

Bu ümmet haçlıları buradan kovduğu gibi bir gün sizin gibi kalan kalıntılarını ve süprüntülerini de elbet kovacaktır. Az kaldı.

 
























Bu haberler de ilginizi çekebilir