• DOLAR 32.559
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2442.117
  • ...
Kızıltepe'de trafik kazası: 11 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerini birbirine bağlayan İpek Yolunda 2 aracın karıştığı trafik kazasında 2’si çocuk  1’i de kadın olmak üzere 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mardin ve Kızıltepe Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edilen bilgilere göre, Ceylanpınar'dan gelip Kızıltepe İlçesi Çalışlı Mahallesi'nde (köyü) bulunan bir taziyeye gitmekte olan, sürücüsü ile plakası belirlenmeyen bir otomobil ile, sürücüsü ve plakası belirlenmeyen servis minibüsü, tarihi İpek Yolu üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle   servis minibüsü yolda ters dönerek devrilirken otomobil ise şarampole sürüklendi.

Yaşanan kazada aynı soyadını taşıyan  S. (19) , D.,(21), H.(19) M.S.(22) ile E. Aztekin (19),   yine aynı soyadlı H.(23) ve R. Ayaz(22) ile Velat Ata'nın (19) yanı sıra otomobilde  oldukları belirtilen ve  isimleri öğrenilemeyen 2’si çocuk biri de kadın olmak üzerre 11 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yaralanan kadın ve çocuklar Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, diğer yaralılar ise Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir