• DOLAR 32.249
  • EURO 34.721
  • ALTIN 2394.594
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: ``Nesiller Tehlikede``
Türkiye Diyabet Vakfı İkinci Başkanı Prof.Dr. Ahmet Kaya, Türkiye`de diyabetli sayısının gün geçtikçe arttığını belirterek, bu hastalıklarla mutlaka mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yeni Meram: ``Dar Gelirli Kömür Bekliyor``
Konya`da 23 bin aileye dağıtılması planlanan ancak kalorisi düşük ve kükürt oranı yüksek olduğu için geri gönderilen kömürlerin yenisinin gelmemesi dar gelirli aileleri soğukla baş başa bıraktı. Dar gelirli aileler yeni kömürlerin biran önce getirilmesini bekliyor.

Merhaba: "Alçaklık Baki!"
Fransa Meclisi Genel Kurulu`nda sözde Ermeni Soykırımı`nı inkâr edenlere hapis ve para cezası yasa teklifi kabul edildi. Uzmanlar, bu kararın ifade özgürlüğüne yapılan darbe ve Sarkozy`nin oy uğruna yaptığı çalışma olduğunu bildirdi.

Memleket: "Rezalet!"
Sözde soykırım yasasını Meclisinden geçiren Fransa`nın sicili hiç de temiz değil. Cezayir`de sadece insanlara karşı değil, insanların kimlikleri ve kültürlerine karşı da bir soykırım uyguladığı dünyanın malumuyken, Fransa`nın attığı bu adım tam bir rezalet olarak değerlendirildi.

Anadolu Manşet: "5 Yıldır Neredeydiniz"
Konya`da 5 yıl önce sezeryanla dünyaya gelen ve 10 bin liralık tedavi masrafı nedeniyle 3 hastane de rehin kalan küçük Çilem`in çilesi bitmiyor.

Yeni Konya: "Bildirin Şu Fransız`ın Haddini"
Tarihe `eli kanlı soykırımcı` olarak geçen Fransa, kara lekelerle dolu tarih sayfalarına bir yenisini daha yazdırdı. Fransa Meclisi Genel Kuruldaki oturuma 577 milletvekilinden sadece 70`e yakın üye katıldı. İki maddeden oluşan teklif, oy çokluğu ile kabul edildi.

M. Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir