• DOLAR 32.501
  • EURO 34.867
  • ALTIN 2420.321
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 23 Aralık 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Alınacak
Bingöl`de bilişim teknolojileri sınıfı bulunan okullarda 1 Ocak 2012 ila 30 Haziran 2012 tarihleri arasında formatör öğretmenler görevlendirilecek.

Bingöl Olay Gazetesi:730 Afetzede Bingöl`de Kalıyor
Van Depremi nedeniyle kenti terk eden depremzedelerden 730 kişi barınma amacıyla Bingöl`e geldi.

Van`da meydana gelen depremin ardından kalacak yeri olmayan vatandaşların geçici olarak kamuya ait misafirhanelere ve gönüllü ailelerin evlerine yerleştirilmesi sağlandı. 21 Aralık 2011 tarihi itibariyle depremzede 152 aile toplam 730 kişi Bingöl`de misafir ediliyor.

Bingölün Sesi Gazetesi: İçme Suyu İhale Edildi
Bingöl Belediyesi tarafından şehrin içme suyu ve isale hattı ihalesi yapıldı. 10 teklifin sunulduğu ihalede, en düşük teklifi yüzde 50 kırım atarak 16.944.000 TL teklif veren Limansan-Balkent-Yılmaz Gürcüm Ortak Girişimi oldu.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: BDP Bingöl İl Başkan Yardımcısı Dağ gözaltına alındı
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bingöl Eşbaşkan Yardımcısı Fatih Dağ, evine yapılan baskın sonucu gözaltına alındı.

BDP Bingöl Eşbaşkan Yardımcısı Fatih Dağ`ın evine dün sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı`na bağlı ekipler tarafından baskın yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren aramanın ardından evde bulunan bir dizüstü bilgisayar ile çeşitli dergi ve kitaplara el konuldu.

Karlıova Sulh Ceza Mahkemesi`nin talimatı ile yapılan baskında Dağ gözaltına alınarak İl Jandarma Komutanlığı`na götürüldü. Gözaltı ile ilgili gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle bilgi verilmedi.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: `Bizde Kahrolsun İsrail` Diyoruz
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bingöl İl Temsilcisi Muhittin Gili, Kayseri`de bir voleybol maçında `Kahrolsun İsrail` diye bağırarak insan onur ve haysiyetini ayakta tutan erdemli gençlerle aynı düşünceyi paylaştıkları duyurdu.

Ali Yıldırım - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir