• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
Diyanet-Sen Önemli Bir Hizmeti Gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Memur Sen Konfederasyonuna bağlı ve Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışan memurların üye olduğu Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası(Diyanet-Sen) Batman teşkilatı üyelerine yönelik önemli bir hizmeti gerçekleştirdi.

Batman Diyanet Sen yöneticileri çeşitli ticari kurumlarla yaptığı anlaşmalara göre sendika üyelerine önemli oranlarda indirim sağlanacak. Sağlık, eğitim, kırtasiye, market, tekstil, inşaat vb. firmalarla yapılan anlaşmaya göre sendika üyelerine %40 ile %5 kasa indirimi sağlanacaktır. Ayrıca bütün üyelerine 15.000 TL`lik ferdi kazası sigortası yaptırdı. Poliçe ücreti sendika tarafından karşılanan Ferdi Kaza Sigortasında Terör, Trafik kazası veya Doğal afetlerle hayatını kaybeden sendika üyelerinin ailelerine 15.000 TL ödeme yapılmaktadır.

Batman`daki teşkilatlanma faaliyetlerine hız veren Diyanet Sen yöneticileri İl Merkezi ile İlçelerde görevli Diyanet personellerine çeşitli ziyaretler yaparak, çalışanların sorunlarını ve çalışma koşullarını yerinde tespit ettiler. İlçelerdeki üyeleri ile pek çok toplantı yapan sendika yöneticileri tespit ettikleri sorun veya sıkıntıların giderilmesi için Müftülük yetkililerinden de girişimlerde bulundular.

Diyanet bünyesindeki bütün memurların sorunlarına duyarlılık gösteren Diyanet Sen yöneticileri bütün çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi, çalışma koşullarının düzeltilmesi, hak ve özgürlüklerin genişletilmesi için sendika şemsiyesi altında örgütlenmeye davet ettiler. Yasaların kendilerine verdiği hakları sonuna kadar kullanarak üyelerin maddi ve manevi haklarını zenginleştirme mücadelesi kararlılıkla verileceği bildirildi.

Veysi Rüzgar-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir