• DOLAR 32.289
  • EURO 34.904
  • ALTIN 2433.61
  • ...
Kızıltepeli kuaför başarılı öğrencileri bedava tıraş etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Kilise Caddesinde kuaför dükkânı olan 26 yıllık erkek kuaförü Serdar Ulutaş, ilçede 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl tatiline takdir ve teşekkür alarak giren başarılı öğrencileri gün boyunca bedava traş etti.

Öğrencilere ve eğitime katkı sunmak için bu uygulamayı yaptığını dile getiren Ulutaş,  dünden beri öğrencileri haberdar etmek için dükkânın camına afiş astığını ve bunu sosyal medya hesabında paylaştığını söyledi.

Yaptığı davranışın meslektaşlarına da örnek olması temennisinde bulunan Ulutaş,“26 yıldır bu meslek içerisindeyim. Kızıltepe’de bu mesleği icra ettiriyoruz. Bu yıl eğitime destekte bulunmak için başarılı öğrencilere ben de katkı sunmak istedim. Sabahtan beri takdir ve teşekkür belgesiyle buraya gelen arkadaşlarımızı yakışıklı yapıyoruz, güzelleştiriyoruz. Başarılarına başarı katmaya çalışıyoruz. Umarım diğer meslektaşlarımıza da örnek bir davranış olur.”

İbrahim Özmen İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Muhsin Aslan ise Takdir belgesini aldıktan sonra bedava tıraş olmak için buraya geldiğini bu uygulamayı beğendiğini ve memnun olduğunu söyledi.

İpekyolu İlkokulu öğrencisi Muhammed Berat Ataç ise “Tıraş olduktan sonra bir ücret ödemedim. Bu uygulamadan dolayı memnun oldum. Karnemdeki notlarım hepsi 5’tir Mardin ikincisi oldum ve başarı belgesi aldım” dedi.  (Mehmet Aslan-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir