• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
Sur halkına bir destek daha geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır İslami STK`ları tarafından başlatılan “Sur`daki Muhacirlere Ensar Olalım” kampanyasına bir destekte Cansuyu deneğinden geldi. Yapılan yardım hakkında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Abdurrahman Ergin, ilk etapta bin battaniye, ikinci etapta bin battaniye daha ve gıda yardımları yapılacağı bilgisini verdi.

Sur ilçesindeki çatışmalar nedeniyle mağdur olan halka yardımcı olmak adına böyle bir hizmet yürüttüklerini belirten Ergin, “Diyarbakır`da bulunan İslami sivil toplum kuruluşları olarak Sur`da mağdur durumda olan kardeşlerimize ensar olmak adı altında bir hizmet yürütüyoruz. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden bin tane battaniye geldi. Bu battaniyelerimizi yardıma muhtaç ailelere ulaştıracağız. İnşallah bin tane daha battaniye ve gıda malzemeleri gönderecekler.” dedi.

“İnsanların evlerine dönüp huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyoruz”

Sur`da yaşanan çatışmaların bir an önce sona ermesini ve mağduriyetlerin giderilmesini temenni eden Ergin, “Biz, çatışma ortamının bir an önce ortadan kalkmasını, yeniden insanların evlerine dönüp huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyoruz. Cenab-ı Allah, beklediğimiz huzur ortamını inşallah en kısa zamanda nasip eylesin. Hiç kimse mağdur duruma düşmesin.” ifadelerini kullandı. (Yunus Sırat/Hamza Adiyaman-İLKHA)













 

Bu haberler de ilginizi çekebilir