• DOLAR 32.282
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2407.292
  • ...
Bebek Oto Koltuğu Artık Mecburi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bebeğinizi Düşünün

Trafik kuralları, uluslararası kurallardır. Dünyanın her yerinde kırmız ışıkta muhatabı olan olgu durur. Yeşilde ise yine aynı mantık, devam eder. Bu dünyanın her yerinde kabul gören bir uygulamadır. Kabul gören bir başka uygulama ise, bebekler için araçlarda harici bir koltuğun bulundurulması gereğidir. Bu durum, pozitif bir ayrımcılıktır aslında. Bebekler için genelde anne kucakları uygun görülür. İşte oto koltuğu bu duruma bir dur demek için zorunlu kılındı. Trafik polisleri tarafından olmadığı tespit edildiği halde ciddi cezaları olduğunu söylemek, sanıyorum ki yanlış bir ifade olmaz.

Ona Ayrıcalık Katın

Çocuklarınızı, bebeklerinizi bu koltuğa oturtarak aslında onları bir birey haline getirmiş oluyorsunuz. Onlar bir benlik kazandırmış oluyorsunuz. Bu durumu belki siz, belki o da anlamayacak ama görünen resim tam olarak ifadeyi doğru kılıyor. Bebek oto koltuğu, bebeğe özellik katan bir uygulamadır. Batıdan aldığımız, faydalı uygulamalardan bir tanesidir. Her şeyleri doğru demek, yanlış ancak doğrularına da doğru dememek, en büyük yanlış olacaktır. Bu uygulamaları son derece doğrudur ve biz de bu doğruyu uyguladığımız için, çok şanslıyız. Bu duruma iştirak edememiş hala onlarca ülke var dünya üzerinde.

Oto koltuklarını tedarik etmek ve uygulamayı hemen uygulamaya sokmak için novobazar.com adlı internet sitesini ziyaret etmelisiniz. Site içerisinde yer alan modeller, sahip olduğunuz aracın iç hacmine göre değişebilir. Bu değişkenliği aracınızın yapısına göre müsait bir duruma getirmeli ve bu ürüne sahip olmalısınız. Bebeğinize vereceğiniz bu özgüven, ileride onu daha iyi yerlere getirecektir bundan emin olabilirsiniz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir