• DOLAR 32.53
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2436.363
  • ...
Batman`da hükümlülere eğitim verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü`nde görev yapan sosyolog tarafından denetimli serbestlikten faydalanan hükümlülere engelli hakları, sorunları ve toplumsal bakış konularına yönelik seminer düzenlendi.

Seminer, Denetimli Serbestlik Konferans Salonunda gerçekleşti. Üç grup halinde toplamda 240 hükümlüye verilen seminer, Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görev yapan Sosyolog Özcan Şimşek tarafından verildi.

Seminerde Türkiye`de engellilerin sahip olduğu haklar, engellilerin karşılaşmış olduğu sorunlar ve bu sorunların aşılmasında yapılabilecek şeyler hakkında konuşuldu ve bu konuda yapılabilecekler üzerinde bilgilendirmeler yapıldı.

Yapılan sunum sonucunda Engellilerin Türkiye'de yaşamış olduğu sorunlar, toplumun engellilere bakış açısı ve engellilerin karşılaştıkları sorunların çözümü için Türkiye'de ne tür hizmetler yapıldığı ve neler yapılması gerektiği üzerine hükümlülerle soru cevap şeklinde önerileri de dinlenilerek seminerler sonlandırıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir