• DOLAR 32.562
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2449.204
  • ...
Dost-Der`den kandil mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Genel Merkezi, Mevlid Kandili münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Mesajda, “Biz seni tüm âlemlere rahmet olarak gönderdik.” ayeti hatırlatılarak, “Bütün insanlığın kurtuluşu için gönderilen İslam Peygamberi Hz Muhammed`in (sav) dünyaya teşrifinden önce, tüm yeryüzünü adeta manevi bir karanlık kaplamış ve tüm âlem, insanoğlunun zulüm vahşetinden adeta mateme bürünmüştü.” ifadelerine yer verildi.

Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed`in doğması ile bütün dünyada hüküm sürmekte olan cehalet ve küfür ateşinin söndüğü belirtilen tebrik mesajında, Hz. Muhammed`in doğumuyla puta tapıcılık ve zulmün baskısının son bulduğu ifade edildi.

Kandilin bölgemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur ve barışın getirmesine vesile olması temennisinde bulunulduğu mesajda, “Mevlid Kandili`nin İslam âleminin Muhammed`in (s.a.v) rengine boyanmasına, başta bölgemiz olmak üzere tüm İslam âlemine huzur ve barışın getirmesine vesile olması dileği tüm kardeşlerimizin Mevlid Kandili`ni tebrik ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir