• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
VATSO İzmir Travel Türkiye Fuarında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - 23 Ekim 2011 ve 9 Kasım 2011 depremlerinden sonra Türkiye kamuoyunun maddi ve manevi desteklerine teşekkür etmek amacıyla fuara katılım sağlayan Van Ticaret ve Sanayi Odası açtığı stantla ilgi çekti.
 
Açılış programında Van Ticaret ve Sanayi Odasının standına gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve AB Bakanı Egemen Bağış, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Van Ticaret ve Sanayi odasına fuara katıldıkları ve stantta verdikleri mesajdan dolayı teşekkür etti. VATSO Standında Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Naci Çakırgöz ve Meclis Üyesi Erdoğan Gökhan tarafından karşılanan bakanlar Van standına memnuniyetlerini dile getirdiler.

"Van Kötü Günler Yaşamaktadır"
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Van`ın her yıl bu fuarın en gözde standını açtığını belirterek, "Ancak bu yıl 2 büyük deprem ve binlerce artçı sarsıntı yaşadık. Van depremden çok olumsuz etkilendi. Bölgenin en önemli kenti olan Van maalesef kötü günler yaşamaktadır. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak depremden sonra Türkiye Kamuoyunun ilimiz için gösterdikleri dayanışma, bizlere vermiş oldukları maddi ve manevi destekler için teşekkür amacıyla geldik. Halkımızın, buraya katılan katılımcı firmaların ve siz değerli Bakanların ilgisi bizleri daha güçlü kılmıştır. Herkese Van halkı adına teşekkür ederiz" dedi.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve AB Bakanı Egemen Bağış da Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu ve heyetine teşekkür ederek, "Van`ın yakın tarihte tekrar eski güzel günlere kavuşması için herkesin gereğini yapmaya çalıştığını" dile getirdi.
 
Murat Dalgın - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir