• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Kar-Der şehitleri ziyaret ederek bayram programına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde geçen yıl yaşanan Kobani bahaneli saldırılarda katledilen Cengiz Tiryaki, Fethi Yalçın ile trafik kazasında vefat eden KAR DER Başkanı Murat Akansu`nun mezarları dava arkadaşları tarafında ziyaret edildi.

Bayram namazı sonrası Karlıova ilçe merkez mezarlığında buluşan KAR DER gönüllüleri ve HÜDA PAR üyeleri geçtiğimiz Mart ayında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden KAR DER Başkanı Murat Akansu'nun mezarını ziyaret ettiler.

Mezarlık ziyaretleri sonrası, merhum Akansu'nun evine giderek tekrar başsağlığı dileyen heyet, daha sonra PKK'liler tarafında katledilen Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın'nın kabirleri ziyaret için Sertmekaya köyüne gittiler.

Katledilenlerden Cengiz Tiryaki için dua ederek Yasin-i Şerif okuyan dava arkadaşları daha sonra Fethi Yalçın'ın mezarını ziyaret için Karlıova Kale mahallesinde ki mezarlığa giderek burada da Fethi Yalçın'nın kabri başında Yasinler okuyup dua ettiler.

Kabir ziyareti sonrası Fethi Yalçın'ın evine giden dava arkadaşları, ailesi ve akrabaları aileye tekrar başsağlığı diledi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir