• DOLAR 32.367
  • EURO 34.669
  • ALTIN 2397.819
  • ...
Ağrı'da kaçak sigara ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı merkezde polis tarafından yapılan yol uygulamaları ve aramalar sırasında durdurulan bir TIR’ın içerisinde 324 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, ayrıca yapılan bir diğer uygulama sırasında ise cezaevi firarisi olduğu belirtilen bir şahsın il merkezinde yakalandığı belirtildi.

Ağrı Valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, polis tarafından il merkezinde yapılan yol uygulaması sırasında durdurulan V.A. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı 13 XX XX plakalı çekici ile çekiciye bağlı 34 XX XX plakalı dorsede yapılan aramada 324 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Araç sürücüsü V.A. ve sürücünün yanında bulunan S.N. isimli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada ayrıca cezaevinden firar etmiş ‘Basit Yaralama”, Bıçakla Tehdit” ve “Bıçakla Yaralama ve Tehdit” suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan B.S. isimli şüpheli şahsında polis tarafından yakalandıktan sonra emniyette yapılan işlemlerin ardından  adli mercilere sevk edildiği belirtildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir