• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 1 Aralık 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA GÜNEY HABER GAZETESİ: Sağlıkçılar Kapıda Kaldı
ÇÜ Tıp Fakültesi Hipokrat Salonunda yapılması planlanan, Türk Tabipler Birliği (TTB) Genel Sekreteri`nin sunacağı `Sağlığın Piyasalaştırılmasının Son Adımı 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname` konulu konferansa gelen ÇÜ Fakültesinden akademisyen, öğrenci, hekim ve sağlık çalışanları, salonda yapılacak konferansa izin verilmeyince kapıda kaldılar.

Türkiye`deki Çarpık ve Ruhsatsız Yapıların Yüzde 5`i Adana`da
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen `kentsel dönüşüm` konulu konferansta Adana`daki çarpık yapılaşmaya dikkat çekildi, sorunlar masaya yatırıldı.

Telefon Dinlemesine Takılan Fuhuş Tuzağına 27 Yıl Hapis
Adana`da geçen yıl cinayet soruşturması için yapılan teknik takip sırasında telefonda 11 yaşındaki bir kızı, cinsel istismar amacıyla ilaçlı meyve suyuyla bayıltacağını belirten kadın ve sevgilisi, toplam 27 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

5 OCAK GAZETESİ: Tarihi Birliktelik
Adana salı akşamı tarihinde bir ilke imza attı. İlk defa yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve ilgili taraflar, `kentsel dönüşüm` kapsamında bir araya geldi.

Vali Coş`tan Depremzedelere Ziyaret
Adana Valisi Avni Coş, Karataş ilçesinde maliye tesisleri ile Öyküm Butik Otel`e yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti.

"Yüreğir`e Hoş Geldin Bebek"
Yüreğir Belediyesi Adana İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Yüreğir`de yeni doğan bebeklere yönelik `hoş geldin bebek` projesi hazırladı.

Proje kapsamında yeni doğan bebekler evlerinde ziyaret edilerek (Bebek Çantası, Battaniye, Çocuk Bezi, giysi vs.) çeşitli hediyeler verilmesi planlanıyor. Ayrıca bebekler üzerine eğitim almış bayan personeller, ailelere bilgiler vererek ailelerin bilinçlenmesi hedefleniyor.

Ayhan Kaya - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir