• DOLAR 32.57
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2451.939
  • ...
Menemen Umut Kapısı`ndan fakir ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir Umut Kapısı Menemen temsilciliği yayımladığı basın açıklaması ile Ağustos ayında fakirlere ve muhtaçlara yönelik yaptığı yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Basın açıklamasını okuyan Umut Kapısı Menemen temsilciliği yetkililerinden Şevket Yıldız, temsilcilik olarak tespit ettikleri 33 fakir aileye her ay olduğu gibi bu ay da düzenli olarak yardım yaptıklarını ve bu yardımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Yaptıkları yardım çalışmalarında çıtayı her geçen gün daha da yükselttiklerini belirten Yıldız, imkânları dâhilinde fakir ve muhtaç ailelere ulaşarak onlara yardım ettiklerini ve imkânlarının daha da ilerlemesi durumunda ulaşabilecekleri fakir ailelerin daha da artacağını belirtti.

Yıldız, “İmkânlar dahlinde tespit edebildiğimiz fakir ailelere ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu imkânlarımızın daha iyi olması için ise tüm hayırsever işadamı ve esnaflarımıza seslenerek, bu hayır kervanında yer almaları için çağrıda bulunuyoruz.” çağrısında bulundu.  

Yapılan yardımlara katkıda bulunmak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceğini belirten Yıldız, bu vesileyle yapılacak olan hayırlara ortak olunması tavsiyesinde bulundu. (Mehmet Şirin Kalkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir