• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hayvan Hırsızlığı Yapan Çete Çökertildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı`na bağlı ekipler, önceki gün hayvan hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle bir şebekeye yönelik operasyon yaptı. Operasyon kapsamında hayvan hırsızlığına karıştıkları tespit edilen ve önceki gün yakalanan 8 kişi çıkardıkları adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

Jandarma kontrolünde mahkemeye çıkartılan H.K, Ş.K, S.A, E.K, R.A, B.T, Y.S, adındaki zanlıların alınan ifadelerinin ardından gece saat 21.00 sıralarında tutuklama kararları çıkarıldı. Hırsızların son 2 ay içerisinde Bingöl genelinde yaşanan 5 ayrı hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları yine aynı kişilerin Erzurum, Elazığ ve Muş illerinde de çok sayıda hayvan çaldıkları öğrenildi. Hırsızların Solhan, Muş ve Ergani nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenildi.

Hırsızlık olaylarında kullanıldığı belirtilen bir kamyonet ve bir binek aracına da Cumhuriyet Savcısı`nın talimatı ile el konulduğu ve konu ile ilgili adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

Ahmet Cana -İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir