• DOLAR 32.523
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2424.068
  • ...
İHH`dan Van`a Prefabrik Ev!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - İHH İnsani Yardım Vakfı, meydana gelen 7,2`lik deprem sonrası başlayan soğuklar nedeniyle yaşam koşullarının zorlaştığı Van`a prefabrik konut kuracağını bildirdi.

İHH insani yardım vakfı Şanlıurfa il koordinatörü Behçet Atilla yaptığı açıklamada, Van havalimanı yolu üzerinde 40 bin metrekarelik bir alana yapılması planlanan prefabrik konutların, kış şartlarına dayanıklı olarak tasarlandığını belirtti. Bir prefabrik konutun maliyetinin 8 bin TL olduğunu ifade eden Atilla, kısa süre içerisinde yapımı tamamlandıktan sonra depremzedelere teslim edilecek olan 60 prefabrik konutun ardından bağışçılarının yardımıyla ikinci bir prefabrik konut çalışması daha başlatılacağını söyledi.

Bu çalışmaya tüm halktan destek beklediklerini belirten Atilla, Bağışlarınızı şu dört yoldan birinden veya bir kaçından yapabilirsiniz.

1- İnternette www.ihh.org.tr adresinden ONLİNE BAĞIŞ bölümünden "Van Acil Yardım" seçeneğini seçtikten sonra kredi kartınızla bağışınızı yapabilirsiniz.

2- Cep telefonlarından VAN yazarak 3072`ye bir kısa mesaj göndererek İHH hesaplarına 5 TL bağışta bulunmuş olursunuz.

3- Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Bank Asya, Albaraka, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank Bankalarının herhangi bir şubesine giderek "İHH İnsani Yardım Vakfı hesabına Van`a bağış yapacağım" deyip yardımınızı yapabilirsiniz. Dekontunuzun açıklama kısmına "Van`a Acil Yardım" notunu yazdırın.

4- PTT Şubelerinin birine giderek İHH Posta Çeki Hesabı olan 1605451 nolu hesaba Bağışınızı yapın ve açıklama kısmına "Van`a Acil Yardım" yazdırmayı unutmayın" dedi.

Ali Durmaz - İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29657.jpg

 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29656.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir