• DOLAR 32.58
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Midyat HÜDA-PAR heyeti  yeni  ilçe müftüsünü  ziyaret  etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA-PAR Midyat İlçe Teşkilatı Başkanı İsa Altunkaynak  ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet,    görevine yeni başlayan yeni ilçe müftüsü  Mehmet Şafi Bilik‘i makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun  dileklerinde bulundu.

Samimi bir sohbet havasında geçen  ziyarette karşılıklı olarak hayır temennilerinde bulunuldu.

Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti dile getiren  Müftü Bilik,”  Midyat için hayırlı faaliyetler yapmak amacındayız, halkımızın dualarına ihtiyacımız var, bana gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum. Bunu şahsıma değil makama bir teveccüh olarak kabul ediyorum.” dedi

Yaptıkları ziyaret ile ilgili değerlendirmeler de bulunan HÜDA-PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ise,” Sayın Müftümüze   hayırlı olsun ve hoş geldin dileklerimizi iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Sağ olsun Müftü bey bizi gayet nazikçe karşıladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisi zaten hemşerimiz. Hayırlı çalışmalarımızda  istişareyi göz ardı etmeden yardımcı olacağımızı  dile getirdik. Midyat HÜDA-PAR olarak  tekrar hoş geldin diyor ve  hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz. “  ifadelerini kullandı.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret, karşılıklı dua ve iyi temennilerle sona erdi.   (Süleyman Tunç-İLKHA ) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir