• DOLAR 32.577
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2456.575
  • ...
Lise Öğrencilerinin Örnek Davranışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Sivas`ın Şarkışla ilçesinde üç lise öğrencisi, okul dönüşü bir marketin önünde buldukları içinde 700 Avro ve 100 lira olan cüzdanı sahibine teslim etti
 
Sivas Şarkışla Lisesi öğrencileri Fermudiye Özer, Esra Fırat ve Şeyma Ak, dün bir lokantada yemek yedikten sonra okullarına dönerken Ulu Camii Caddesindeki bir market önünde yerde duran bir cüzdan gördü.
 
Cüzdanı açıp baktıklarında içinde 700 Avro ve 100 lira para ile bir kimlik kartı olduğunu görenöğrenciler, zabıta ekiplerine cüzdanı teslim ederek sahibinin bulunmasını istedi.
 
Belediye ses yayın cihazından yapılan anonslar sonucu cüzdanın sahibi Şarkışla`nın İyecik köyünde yaşayan 82 yaşındaki H. Osman Taştemur`un torunu Kozan Özakbeyaz, cüzdanı almaya geldi. Cüzdan, 700 Avro, 100 lira ve kimlik kartı ile birlikte sahibine verilmek üzere torun Kozan`a teslim edildi.
 
Şarkışla Lisesi Müdür Yardımcısı Özkan Toyoğlu, 16 yıllık öğretmenlikhayatında en güzel Öğretmenler Günü`nü yaşadığını belirterek, ``24 Kasım Öğretmenler Günü`nde öğrencilerin bu yapmış oldukları davranışlarıyla bize en güzel Öğretmenler Günü`nü yaşattılar. Arkadaşlarımı bu yaptıkları davranışlardan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu yaptıklarıyla diğer arkadaşlarına, topluma örnek olurlar. Gerçekten takdire şayan bir davranış`` diye konuştu.
 
Öğretmenleri Halit Alacahan da, ``Öğrencilerimizin Öğretmenler Günü`nde böyle bir davranış gösterdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu yaptıkları davranışların da diğer öğrencilere ve topluma örnek olması açısından kendilerini kutluyor, tebrik ediyoruz`` dedi.
 
Cüzdan sahibinin hastalığı nedeniyle Şarkışla Devlet Hastanesine geldiği, burada doktorunun yazdığı ilaçları almak için gittiği çarşı merkezinde yaptığıalışveriş sonrası cüzdanını kaybettiği öğrenildi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir