• DOLAR 32.233
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2515.844
  • ...
Ethem Türkben`in naaşı memleketi Siverek`e uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`da dün akşam camiden döndükten sonra PKK`liler tarafından evinde uğradığı silahlı saldırıda katledilen Ethem Türkben`in cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Şanlıurfa`nın Siverek ilçesine uğurlandı.

Adana`nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi`ndeki evinde çocukları ile sofrada iken yüzleri maskeli PKK`liler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda katledilen Ethem Türkben`in (33) cenazesi, otopsi için bu sabah erken saatlerde Adana Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Türkben`in Urfa`nın Siverek ilçesinden gelen akrabalarının yanı sıra çok sayıda STK yetkilisi ve üyelerinin de toplandığı adli tıp kurumu önünde tekbirler getirilirken atılan sloganlarla PKK`ye lanet yağdı.

Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından alınan Türkben`in cenazesi, tekbirler eşliğinde konulduğu cenaze arabası ile Asri Mezarlığı`na götürüldü. Burada naşı yıkandıktan sonra tekrar cenaze aracına bindirilen Türkben`in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Şanlıurfa`nın Siverek ilçesine bağlı Kuşlugöl köyüne doğru uğurlandı. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir