• DOLAR 32.582
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.373
  • ...
Emekliler için yapılacak 400 konut projesi onaylandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Emekliler Derneği tarafından Batman'da inşaatı süren bin 472 konuta ek yapılacak 400 konut için 41 dönüm arsa projesi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce`nin imzasıyla onaydan geçti.

Konuyla ilgili Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen yaptığı açıklamada, yeni yapılacak konutlarla ilgili haklarında asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirterek, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve Batman Spor Lisesinin arkasında emekliler için yapılan 472 konuta ek yapılacak 400 konutun arsa projesinin onaydan geçtiğini söyledi.

Ekmen, kongre öncesi böylesi asılsız iddiaların ortaya atılmasının kendilerini üzdüğünü ifade ederek, şöyle dedi: “Daha öncede derneğimiz hakkında yapılan emekli konutlarıyla ilgili çok acımasız dedikodular yapıldı. Ama Allah`ın izniyle yaptığımız girişimler sayesinde emekliler için bin 472 konut yaptırdık. Yine yaptırmaya devam ediyoruz. Bu tür dedikodular, bizleri karalamaya ve üyelerimizin derneği terk etmesini sağlamaya yöneliktir. Bu tür yalanlar bizleri çok üzüyor. Bunlar sadece birer iftiradır. Yeni yapılacak 400 konut için Başbakan Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce`nin imzasıyla onay aldık. Üyelerimiz sağdan soldan anlatılanlara bakmasınlar, bire bir bizimle görüşsünler.”  (M. Fatih Akgül-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir