• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Polisler yataklarında öldürülmüş halde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar Bahçelievler Mahallesi Küme evlerde ikamet eden 2 polis, yataklarında enselerinden vurulmuş halde bulundular.

Edinilen bilgilere göre, evinde ölü olarak bulunan polis memurlarından Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar sabah işyerlerine gitmedikleri için devriye polisleri evlerine gelerek kapının uzun süre çaldı. Ancak kapı açılmayınca ev sahibine haber verilip, kapıyı açması için çilingir çağrıldı. Kapı açıldıktan sonra içeriye giren polisler, 2 polis memurunu, ayrı ayrı odalarda kendi yataklarında enserinden vurulmuş halde buldular.

Daha sonra olay yerine çok sayıda Özel Harekât ve Çevik Kuvvet polisi geldi. Olay yeri inceleme ekipleri evde araştırmalarına devam ediyor. Polis memurlarının kesin ölüm nedeninin bulunması için cesetler adli tıp kurumuna gönderilecek.

Polis memurlarıyla beraber içeri girdiğini söyleyen görgü tanığı Mahsum Şahin, “Sabah polislerle beraber kapının açılmasıyla içeriye beraber girdik, gördüğümüz manzara karşısında şok oldum. 2 polis memuru kendi yataklarında enselerinden vurularak öldürülmüştü. Evde herhangi bir boş kovan, dağınıklık yoktu. Işıklar, televizyon ve bilgisayar kapalıydı. Kapıda anahtar yok ve hiç zorlanmamış. Zaten polis arkadaşları da gördü, içeriye beraber girdik. Silah sesi de gelmedi. Aşağıda oturan doktorun eşi de silah sesi duymadığını söyledi. Olay nasıl olmuş şu an kimse bilmiyor.” dedi.

Ceylanpınar ilçesinde ölü bulunan biri Çevik Kuvvet diğeri Özel Harekâtçı olan 2 polis memurundan Okan Acar'ın Niğde ve Feyyaz Yumuşak`ın da Eskişehirli olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili çok yönlü araştırma devam ederken, PKK`ye yakın yayın organlarında saldırının PKK tarafından üstlenildiği belirtildi.

Öte yandan, 2 polisin ölü bulunduğu evde, bir polisin daha kaldığı ancak bu üçüncü polisin kayıp olduğu iddia ediliyor.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)

 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir