• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Nusaybin`de kaza: 4`ü ağır 12 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Nusaybin ilçesinde bu gün sabah saatlerinde Cizre`den Nusaybin istikametine seyreden bir minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4`ü ağır 12 kişinin yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde Habur sınır kapısından aldığı 10 Irak vatandaşı yolcu ile Cizre`den Nusaybin istikametinde seyreden minibüs Nusaybin`in Demirtepe Mahallesi mevkiinde, sürücü Ahmet Özalp`ın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Minibüste sürücüsü Ahmet Özalp ve araçta bulunan Mehmet Bahşiş ile Irak vatandaşı oldukları belirtilen Hewsor Kawa Gharib, Hewa Kawa Gharib, İsmail Ramadhana Ali, Dohren Tahsin Ahmed, Heshar Hama Ali Aziz, Kozhir Raifa Veli, Aker Ahmed Rahha, Sarwer İsmail Ahmed ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Olayı gören vatandaşların Acil 112`ye haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve jandarma yaralıları ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumu hafif olan yaralılara Nusaybin Devlet Hastanesinde müdahale edilirken, durumu ağır olduğu belirtilen 4 yaralının burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kızıltepe ve Mardin`deki hastanelere sevk edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (Cihat Şayık-İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir