• DOLAR 32.553
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2444.305
  • ...
Kassam ve Kudüs Seriyyeleri Mücahitleri:
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Birlikleri ve İslâmî Cihad Hareketi'nin askerî kanadı durumundaki Kudüs Seriyyeleri bugün Gazze'de beş araçta bomba patlatılması olayıyla ilgili açıklamalarında kirli elleri cezalandıracaklarını ve ihanetçilerin suçlarını cezasız bırakmayacaklarını dile getirdiler.

Bugün (19 Temmuz Pazar) sabah 3'ü Hamas mücahitlerine 2'si de İslâmî Cihad mücahitlerine ait 5 binek araca bomba yerleştirilerek eş zamanlı patlatılması olayıyla ilgili açıklama yapan İzzettin Kassam Birlikleri ve Kudüs Seriyyeleri'nin açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

"Bu tür kirli işler bizi, halkımızı ve toprağımızı savunma, düşmana karşı hazırlığımızı sürdürme konusunda kutsal görevimizi ve sorumluluğumuzu yerine getirmekten alıkoyamayacaktır. Bizim düşmana karşı duruşumuza engel çıkarmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacak ve rezil olacaklar.

Bu tür suç fiillerinin hepsi aslında aynı merkezden yönlendirilmektedir. O da işgalle işbirliği içinde ve onun amaçlarına hizmet etmektedir. İnfaz için kullanılan kiralık kesim de kendini ihanet çemberinin içine sokmuş durumdadır."

Açıklamada bu tür ihanet saldırılarının tam da, Filistin halkının ve direnişinin işgalci düşmana karşı elde ettiği zaferin birinci yıl dönümünü kutlama çalışmalarının sürdürüldüğü bu günlerde gerçekleştirilmesinin de tesadüf olmadığına dikkat çekildi.

Filistin haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir