• DOLAR 32.457
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2436.398
  • ...
Selam Der Depremzede Aileyi Bağrına Bastı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ- Van`da meydana gelen deprem felaketinden sonra memleketlerini terk etmek zorunda kalan depremzedeler yurdun değişik illerine göç etme zorunda kalırken, bazı depremzede aileler de Muş`a yerleşmeye karar verdi.

Muş`ta hayırsever bir vatandaş tarafından kendilerine verilen eve yerleşmeye çalışma hazırlıklarını yapan, eşi ve yeni doğmuş 15 günlük çocuğu ile birlikte şu an Muş Kadın Hastalıkları ve Doğum hastanesinde kalan 4 çocuk babası Tacettin Saygın (35) yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.

Depremzede ailenin bu mağduriyetini duyan Muş Selam Der, aile ile görüşüp nakdi, temel gıda, temizlik maddeleri, battaniye, yatak ve ev gereçleri yardımında bulundu. Yardımların devam edeceğini belirten Selam Der yetkilileri; "Tacettin kardeşimiz ve ailesine elimizden geldiğince yardımcı olacağız inşallah. Bizler üzerimize düşen görev ve vazifelerimizi yaparsak elimizden geleni yaparsak vicdanen rahat olacağız." ifadelerini kullandılar.

Selam-Der yetkilileri depremzede aileye yardım etmek isteyen sağduyulu vatandaşlar içinde (436-212 78 59) nolu iletişim telefonunu vererek, herkesi yardıma çağırdı.

İnan Sur - İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29357.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29356.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir