• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
Merhamet Eli Ramazan ayı yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zengin ve fakirler arasında köprü vazifesi gören Umut Kervanı Platformuna üye, Bingöl Merhamet Eli Gıda Bankası, Bingöl'deki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Dernek Ramazan ayında yüzlerce aileye gıda ve giyim yardımlarında bulundu.

Ramazan ayı boyunca yüzlerce aileye gıda yardımında bulunan Merhamet Eli Gıda Bankası, bayrama bir hafta kala yüzlerce aileye ulaşacak şekilde giyim yardımlarına başladı.

Ramazan yardımları hakkında bilgi veren Merhamet Eli Gıda Bankası Mehmet Tamaç, Ramazan ayı boyunca ister giyim olsun ve ister gıda olsun fakir ve muhtaçlara ulaşarak yardımlarda bulunduklarını söyledi.

"Fakir ve yetimlerin yüzünü güldürelim"

Ramazan ayı başından bu yana başlattıkları yardımlara devam ettiklerini ifade eden Tamaç, "Fakir ve muhtaçlara dağıtımız gıda yanında giyim yardımlarımıza da başladık ve devam ediyoruz. Bu ayda fakir, muhtaç ve bir yetimin yüzünü güldürebilmişsek ne mutlu bize ve Rabbimize hamd ediyoruz." dedi.

Tamaç, "Sesimizin ulaştığı her yere diyoruz ki, bu kervanın çalışmalarına devam etmesine sizler de katkı sunun. Fakir ve bir yetimin yüzünü de siz güldürün ve sevinmesine vesile olun. Allah'u tealanın verdiği imkanları yine onun yolunda kullanmasak onların hesabını sorar." diye konuştu.  (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir