• DOLAR 32.492
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.56
  • ...
Avrupa Yetim Der`den  Wiesbaden`de fitre standı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa ve dünyanın bir çok ülkesinde yardıma muhtaç insanlara yardım ulaştıran, Merkezi Almanya`da bulunan Uluslararası yardım kuruluşu  Avrupa Yetim Der, yetimler ve yardıma muhtaç aileler yararına Almanya`nın Wiesbaden kentinde fitre standı açtı.

Konu hakkında bilgi veren Avrupa Yetim Der`in Wiesbaden temsilcisi Serdar Şişman, “Yaşadığımız mübarek Ramazan ayının bu son günlerinde, Avrupa`da yaşayan gurbetçi kardeşlerimizin, oruçlarının tamamlayıcısı olan fitrelerinin en güzel şekilde yerini bulmasını sağlayarak  yetim ve  muhtaçlara ulaştırmak amacıyla  fitre standı açtık. İlk gün olmasına rağmen standımız bayağı ilgi gördü.  İnşallah daha iyi  olacağına inanıyoruz.” dedi.

Fitre satandında görevli Necdet Demirelli ise,   fitre standına Almanların da ilgi gösterdiğini belirterek,” Gelen Almanlara yardım faaliyetlerimizi tanıttığımızda takdirle karşılayıp yardımda bulunuyorlar. Onlara yardım faaliyetlerimizi içeren broşürlerimizle beraber, bir küçük bir de hediye takdim ediyoruz. Müslüman kardeşlerimize de fitre-zekat zarflarımızı dağıtıyoruz. Allah-u Teala katkısı olan herkesten razı olsun, ve hayırlarını kabul etsin.  ” şeklinde konuştu.

Yardım ve fitre standının Ramazan ayının son iftarına kadar açık olacağı belirtildi. (Enes Oral-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir