• DOLAR 32.443
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2452.516
  • ...
Minik Ecrin için Kayıp İlanı verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde kaybolan ve bir aydır kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç`a dair herhangi bir bulguya rastlayamayan arama ekiplerinin arazi tarama çalışmalarının durdurması üzerine minik Ecrin İçin Kayıp İlanı verildi.

Bastırılan Kayıp aranıyor afişleri İlçedeki otogar, kahvehane, cadde ve sokaklara asıldı.

Son yapılan aramalardan da bir sonuç alamadıklarını ve çok zor durumda olduklarını belirten baba Bekir Tunç, “Allah onu bize bağışlar inşallah. Umudumuzu önce Allah`a sonra bu bastırdığımız afişlere bağladık. Lütfen, herkesten rica ediyoruz! Bu afişleri çoğaltıp her yere ulaştıralım. Belki bir gören olur. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu mübarek ay hürmetine tüm Müslümanlardan kızımın bulunması için dua bekliyoruz. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.” dedi

Bakkala gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç için İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma arama ve tarama çalışmaları başlatmıştı.

AFAD'ın helikopter desteği ile yaptığı çalışmaların ardından Mardin Emniyet Müdürlüğü ve Mardin Valiliği tarafından Ankara'dan getirtilen Özel ekibin kadavra köpekleri ile yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kalmıştı.

Ecrin bir ay önce esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu

Mardin`in Midyat ilçesinde yaşayan Tunç ailesinin 5 yaşındaki kızları Ecrin Tunç, 13 Haziran 2015 tarihinde, ilçeye bağlı Harmanlı köyünde bulunan akrabalarına yaptıkları ziyaret sırasında kaybolmuştu. Bakkala gitmek üzere evden ayrılan küçük Ecrin`in eve dönmemesi üzerine aile ve köylüler tarafından yapılan arama çalışmalarından sonuç çıkmayınca, İlçe Jandarma Komutanlığı`na haber verilmişti.  (Süleyman Tunç – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir