• DOLAR 32.662
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2510.825
  • ...
`Ramazan ayı ahlaksız etkinliklerin yapılacağı bir ay değildir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi, Ramazan ayı kapsamında yapılan, program ve etkinlikler ile ilgili bir, basın açıklaması düzenledi.

Açıklamada Ramazan ayı kapsamında yapılan namahrem etkinlik ve programlara tepki gösterildi.

Açıklamayı yapan DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi başkan yardımcısı Hacı Kurt, “Ramazan, ayı aynı zamanda, faziletini Kur`an-ı Kerimden alan bir aydır. Bu mübarek ay, gerek memleketimizde, ilimizde ve gerekse dünyanın değişik bölgelerindeki TV`lerin, resmi veya gayrı resmi kurumların yapmış olduğu gibi, İslam`ın haram kıldığı programların, yapıldığı bir ay değildir. Sazlı, cazlı, müzikli ve namahrem sahnelerin sergilenmiş olduğu bir ay kesinlikle değildir.” dedi.

Ramazan  Ay`ının haramların, kötülüklerin, gayri İslami hareketlerin sergilenip, şeytanların ayaklarına vurulan zincirleri çözmek için, ahlaksız yayınların ve gösterilerin yapıldığı bir Ay`ın olmadığını belirten Kurt, “Bu mübarek ayda ve diğer bütün zamanlarda, yapılan tüm nasihatlere rağmen, İslam`a muhalif olan faaliyetleri sergileyen nasipsizleri, önce Allah`a daha sonra da Müslümanların mahşeri vicdanına havale ediyorum.” dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir