• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
BBDH`de poliklinik sayısı artırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Bölge Devlet Hastanesi`nde14 yeni poliklinik hizmete girdi. Böylece hastanedeki poliklinik sayısı 78 oldu.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin girişimleriyle Romatoloji, Erişkin Hematoloji, Nefroloji, Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi, Yeni Doğan, Onkoloji, Çocuk Alerji ve İmmünoloji, Çocuk Kardiyoloji, Endokrinoloji uzmanı gibi yeni branşlarda uzman doktorların sağlık tesislerine kazandırılmasıyla oluşan poliklinik ihtiyacı ve muayene için gelen hastaların bekleme esnasındaki yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni poliklinikler oluşturuldu. 14 poliklinik ilavesiyle Batman Bölge Devlet Hastanesinde poliklinik sayısı 78`e çıkarıldı.

Poliklinik sayısının arttırılması, yeni branşlarda uzman doktorların hastaneye kazandırılması, ihtiyaç duyulan her türlü tıbbı cihazın hastanede mevcut olması ve özellikle ileri düzey özellikli ameliyatlarının da yapılıyor olması ile Bölge Devlet Hastanesinin en sık tercih edilen hastaneler arasında yer almaya başladığı belirtildi.  

Hastane yöneticisi Dr. İdris Yıldırım, hastanenin fiziki koşullarının zorlanarak oluşturdukları yeni poliklinikler sayesinde daha kaliteli hizmet sunulabileceğini, hastanedeki çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyledi.   (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir