• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
Din Kültürü öğretmenlerine mesleki eğitim semineri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından, ilçedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İmam Hatip Liseleri ile Ortaokulları öğretmenlerine yönelik mesleki eğitim semineri verildi.

Tarsus 75. Yıl İlkokulu`nun konferans salonunda organize edilen seminerde, İmam Hatip Ortaokulları ve Liseleri meslek dersi öğretmenleri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen mesleki çalışmalar hakkındaki bilgilendirme çalışması yapıldı. 

Din Kültürü öğretmenlerinin öğrencilerin üzerinde hayatları boyunca önemli bir etki oluşturduğuna dikkat çeken Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, “Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz yaşamımızda modeldir ve onlar insan yaşamında hiç unutulmayan, iz bırakan değerlerdir. Bu nedenle öğretmelerimizin eğitimini çok önemsiyor ve kişisel gelişimlerinde kat ettikleri yola kısmen de olsa katkı vermek istiyoruz. Oturuşlarıyla, kalkışlarıyla, konuşmalarıyla öğrencilerimizin yaşamlarında model oldukları gibi öğrencilerimizin ailesine de model oluyorlar. Bu branşta görev alan öğretmenlerimizi çok önemsiyor ve okuldaki moral ve motivasyonlarına da çok önem veriyoruz.” dedi.

Yapılan seminer karşılıklı görüş alış verişinin ardından sona erdi.      (A. Hakim Kurt-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir