• DOLAR 32.322
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2413.79
  • ...
DEDAŞ da anız yangınlarından şikayetçi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İftar programına DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, DEDAŞ personelleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, anız yangınlarının elektrik direklerine zarar verdiğini söyleyerek dert yandı.

Demirbağ, “Son günlerde yaşanan anız yangınları var. Anız yanınca canlılar yok oluyor. Toprak zarar görüyor. Bizim elektrik şebekelerimiz zarar görüyor. Elektrik direklerimiz yanıyor. Buradan tüm Urfalı hemşerilerimize sesleniyorum anız yakmasınlar. Hem toprağa hem canlılara hem de toprağa zarar vermesinler ve kendilerini de elektriksiz bırakmasınlar. Bu konuda hassas davranmalarını rica ediyorum’’ dedi.

DEDAŞ tarafından başlatılan helalleşme kampanyasında da sona gelindiğini hatırlatan Demirbağ, ‘‘ Bölgemizde Dicle Elektrik olarak 6 ilde tarımsal sulama kampanyamız devam etmektedir. Bir fırsat kampanyası bir helalleşme kampanyasıdır. Burada tabi çiftçilerimize destek olsun diye, çiftçilerimiz ciddi anlamda masraflı olduğundan dolayı yüzde 70’e varan bir indirim kampanyası. Bu kampanyaya 26 Mayısta başlandı. 30 Haziran son tarih ve son günlere yaklaştık. Yüksek bir katılım var ve gelen çiftçilerimiz bu kampanyadan faydalanıyor. Bu güne kadar gelemeyen vatandaşlarımıza sesleniyorum bir an önce gelip bu kampanyadan faydalansınlar’’ şeklinde konuştu.















Bu haberler de ilginizi çekebilir