• DOLAR 32.465
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2441.5
  • ...
İzmir - Aydın otobanında kaza
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir – Aydın otobanı Torbalı mevkiinde bu gün saat 13.30 sıralarında meydana gelen ve iki otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 46 kişi yaralandı.

Kaza sonrası olay yerinden geçen bir otomobilde bariyerlere çarparak ancak durabildi.

Edinilen bilgilere göre kaza İzmir'den Aydın yönüne seyreden şehirlerarası otobüs sürücüsünün önündeki otobüsü sollamak isterken otobüse arkadan çarpması sonucu meydana geldi.

Yağmurun yağmasından dolayı yollarında kayganlaştığı ve bundan dolayı sürücülerin aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirten görgü tanıkları, otobüslerin bundan dolayı yan yattıklarını söyledi.

Olayın yaşanması sonrası yolda geçenler kazayı polis ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle beraber çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi, sağlık ekipleri ve polis olay yerine gitti.

Kazada ilk belirlemelere göre, her iki otobüsün içerisinde bulunan yolculardan 46 kişinin yaralandığı, yolculardan 2’sinin ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, yaralıların daha sonra ambulansla çevrede bulunan hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, polisin olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Olay yerine gelen çekiciler yardımı ile kazaya karışan otobüsler yoldan çekilerek yol araç trafiğine açıldı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir