• DOLAR 32.27
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2458.338
  • ...
Mersin`de kaza: Bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin`de yol çalışmaları nedeni ile kapatılmayan mucurun kazaya sebep olduğu belirtildi. Yaşanan kazada bir kişi yaralanırken çevre esnafı mucurlu yolun bir an önce kapatılması gerektiğini ifade etti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Atatürk Lisesi civarında meydana geldi. 33 BAD 79 plakalı aracın sürücüsü Özgür Çetintaş, D-400 karayolu üzerinde seyir halindeyken, yol çalışmaları nedeniyle kapatılmayan mucurun içine girdi. Mucur nedeniyle bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybeden Çetintaş, orta refüje çarptı.

Araç, çarpmanın etkisiyle takla attıktan sonra durabildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulans ve itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücüye, ilk müdahaleyi yaptı.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yerinden çıkarılan sürücü, ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Takla atan aracın yol üzerinden kaldırılması sonucu bir süre trafiğe kapatılan bulvar trafiğe açıldı.

Mucurlu yolun 15 gündür kapatılmaması dolayısıyla belediyeye tepki gösteren esnaf, başka kazaların yaşanmaması için bir an önce kapatılması gerektiğini vurguladı.     (Osman Öksüz- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir