• DOLAR 32.563
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.492
  • ...
Siirt'te PYS ve YBS Eğitimi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Aile ve Sosyal Politikler İl Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlarda görev yapan personellere Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün konferans solunda, PYS (Personel Yönetim Modülü)  ve YBS (Yönetim Bilgi Modülleri) eğitimi verildi.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün konferans solunda verilen eğitime, İl Müdürü Hıfzullah Canpolat, İl Müdür Yardımcısı M.Gökhan Marakçı ve kurum müdürleri de katıldı.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı   Marakçı, bu tür eğitimlerin İl Müdürlüğü  ve bağlı Kuruluşlarda görev yapan personellerin YBS-PYS’ye yabancı kalmaları açısından   önem arz ettiği ifade ederek,iİleri tarihlerde  bu tür eğitimlere devam edileceğini söyledi.

 PYS (Personel Yönetim Modülü) eğitimi ile ilgili sunum, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan Memur Burçin Atabay ile Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Memur Hakan Atabay  tarafından gerçekleştirildi.

YBS (Yönetim Bilgi Modülleri) eğitimi ile ilgili sunum ise, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Bilgisayar İşletmeni M.Sinan Yıldız tarafından verildi.(Muhammed Dayan- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir