• DOLAR 32.58
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Vali Koçak MÜSİAD'ın Dost Meclisi'nde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MÜSİAD Mardin Şubesi’nin yeni binasında, MÜSİAD Mardin Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yertüm’ün ev sahipliğinde yapılan 'Dost Meclisi' toplantısına katılan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak'ı MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Nurettin Kasap ve ikinci dönem şube başkanı Mehmet Ali Dündar karşıladı.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap’ın açılış ve selamlama konuşmasından sonra MÜSİAD 25.Yıl Tanıtım Filmi gösterimi yapıldı.

Dost Meclisine katılan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, yaptığı konuşmada MÜSİAD’ın Dost Meclisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Koçak, “MÜSİAD Mardin Şubesinin daveti için teşekkür ediyorum. Yeni çalışma ofisinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum. MÜSİAD Ülkemiz ve Mardin’imiz için önemli bir kuruluştur. Şahsım ve valilik olarak girişimciliğe büyük önem vermekteyiz. MÜSİAD’ın üyesi olan İşadamlarımızın Mardin ekonomisine katkı yapmak için yoğun çaba harcadıklarını memnuniyetle gözlemlemekteyim. İş adamlarımızın özellikle istihdama yönelik ekonomiye katkılarının artarak devam etmesi en büyük temennimdir. Mardin'in sosyal ve ekonomik özeliklerinin gelişmesi gerekmektedir. Burada işadamlarımıza önemli görevler düştüğünü bir kere daha hatırlatmakta yarar görüyorum. MÜSİADlı iş adamlarımızın, büyük oranda genç yaşlarda olduklarını görmek beni memnun etmiştir. Özellikle genç arkadaşlarımıza tavsiyem prensip sahibi olmalarıdır. Sağlam bir gelecek için gençlerimizin vizyon sahibi olmaları ve bazı kriterleri kendilerine şiar yapmaları önemlidir.” dedi.

Mardin’in Sosyal Siyasal ve Ekonomik durumu ile ilgili konuşan Vali Koçak, Mardin’de çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Koçak, “Yakın zamanda gerçekleşen Genel seçimlerin Ülkemize ve Mardin’imize hayırlı olmasını diliyorum. İstikrarın sağlanması ve Ekonominin canlanması için önemlidir. Mardin için 3T + 1S Formülü kalkınmanın anahtarıdır. Tarım, Turizm, Ticaret ve bunları tamamlayan Sanayinin gelişimi Mardin Ekonomisi için önemlidir.” dedi.

Toplantıda söz alan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap Vali Koçak’a katılımından dolayı teşekkür ederek, Dost Meclisi programlarının devam edeceğini söyledi. Kasap, “Yapılan genel seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesi ve ekonomik büyümemize katkı sunmasını umuyoruz. Mardin’i ilgilendiren tüm konularda MÜSİAD Mardin Şubesinin yapacağı ve söyleyeceği öneriler vardır. Sayın Valimizle bugün yaptığımız istişareden oldukça memnun kaldık. İlimizin kalkınması için üzerimize düşen her türlü göreve hazırız.” dedi.

MÜSİAD üyelerinin sorularını cevaplayan Koçak, TOKİ, Mardin Kalesi, Fuar Merkezi ve Tarımsal sıkıntılar hakkında üyelere Valiliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dost Meclisi hediye takdimi, dilek ve temennilerle sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir