• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
Gaziantep Müftülüğünden Ramazan ayı istişare toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep İl Müftülüğü, 2015 yılı Ramazan ayı hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla vaizler ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görev yapan personellerin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda, vaizler ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personelleri Ramazan ayında yapılacak olan programları değerlendirerek Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ile paylaştı.

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Ahmet Çelik, Ramazana sayılı günler kala Müslümanları tatlı bir heyecanın sardığını ve tüm hazırlıkların başladığını söyledi.

Toplantıya katılan vaizlerin görüş ve düşüncelerini dinleyen Çelik, Ramazan ayı özel vaaz ve irşat programları, TV, Radyo programları, bayanlara yönelik vaaz ve irşat hizmetleri, alo fetva bürosu çalışmaları, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışmaları olmak üzere hatimle teravih namazları, mukabele programları, Ramazan ayında vaaz edilecek camilerin tespiti, arzu etmeleri halinde İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve meslek dersleri öğretmenlerinin de vaaz etmeleri konularında bilgiler verdi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir