• DOLAR 32.549
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2445.806
  • ...
Diyarbakır`da 3 hırsızlık zanlısı yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da birçok farklı işyerinde yapılan hırsızlık olaylarına bulaştıkları iddiasıyla 3 zanlı yakalandı.

Diyarbakır  Valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, merkez Kayapınar İlçesinde bir markete hırsızlık amacıyla giren Y.K (35) isimli şahsın, işyeri içerisinde suçüstü yakalandığı ve yakalanan şüphelinin suç ortaklarının tespiti amacıyla yapılan çalışmalarda M.T (16), A.D (17) isimli şahısların da hırsızlık olayına karıştıkları belirlenerek aynı gün yapılan eş zamanlı baskınla diğer 2 şahsında yakalandıkları ifade edildi.

Şüphelilerin ayrıca, 22 Mayıs 2015 günü merkez Kayapınar ilçesinde bir işyerinden dizüstü bilgisayar ve 28 Mayıs 2015 günü ise gece saatlerinde merkez Bağlar ilçesinde bulunan bir marketten yüklü miktarda sigara çaldıklarının da tespit edildiği belirtildi.

Şüpheli Y.K (35), M.T (16) ve A.D (17) isimli şahıslar hakkında ‘Gece Vakti Nitelikli Hırsızlık` suçundan 3 ayrı soruşturma dosyası hazırlanarak mahkemeye sevk edildikleri belirtildi.

İşyerlerinden çalınan çeşitli markalarda Sigaralar ve Laptop Bilgisayarın işyeri sahiplerine teslim edildiği açıklandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir