• DOLAR 32.556
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2440.38
  • ...
Batman`ın köylerinden Aydın Gök`e destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, aralarında HÜDA PAR Batman il teşkilatından isimlerin de bulunduğu bir heyetle köyleri ziyaret etti.

Gök, seçim destek çalışmaları kapsamında Batman`ın Hasankeyf ve Gercüş ilçelerine bağlı köylerde ziyaretlerde bulunarak, 7 Haziran Genel Seçimleri için halktan destek istedi. Köylüler, büyük coşkuyla karşıladıkları bağımsız aday Gök'ü Mecliste görmek istediklerini belirterek desteklerini açıkladı.

Batman'ın  Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol (Dıfnê) ve Gercüş`e bağlı Seki (Ğıraba Bena) ve Çiçekli (Şıferê) köylerini ziyaret eden Gök, bir araya geldiği köylülerin sorunlarını dinledi. Köy halkından hasta olanları evlerinde ziyaret eden Gök, hastalarla özel olarak ilgilendi.

Gök, burada yaptığı konuşmada "Oy verirken iyi bir muhasebe yaparak oy vermemiz lazım. Bu önemli bir vebaldir. Nasıl ki, ticarethanemizi, aracımızı herkese teslim etmiyorsak bu memleketin gidişatını da emin olmadığımız insanlara teslim etmememiz lazım.” şeklinde konuştu.

Meclise girmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında köylülerle bir süre sohbet eden Gök, köylülerden destek istedi. Köy halkının ve çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği Gök, gösterdikleri teveccühten dolayı halka teşekkür etti ve çocuklara balon dağıttı.

Aydın Gök, köy ziyaretlerinin ardından Batman merkezde mevlid yemeğine katıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir