• DOLAR 32.514
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2439.265
  • ...
Emekliler TOKİ'ler konusunda bilgilendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve dernek yöneticileri tarafından, Kuyubaşı Batman Sosyal Rehabilitasyon Merkezi arkasında yapılan TOKİ’ler hakkında üyelerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Konu hakkında bilgi veren Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ’lerde yapılan bin 472 konut için üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini belitti.

Ekmen, “Üyelerimizi bu konutlarla ilgili, bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızla ilgili olarak bilgilendirdik. Konut kuralarını çok yakın bir zamanda çekeceğiz. Her katın fiyatları farklıdır. Ona göre konut alacak arkadaşların hazır olmaları için ikinci taksitin ödenmesine dair bilgi verdik. Üyelerimizin de özel istek ve önerilerini aldık.” ifadelerini kullandı.

TOKİ’lerle ilgili olarak üç önemli değişiklik yaptıklarını söyleyen Ekmen, “Projenin içinde doğalgaz yoktu. Projeye doğalgazı da dâhil ettik. Mutfak tezgâhlarındaki suntaları mermerle değiştirdik. Son olarak da güvenlik açısından kamera sistemini uygulamaya koyduk. Bu değişiklikleri, hazırladığımız sinevizyon gösteriminde üyelerimiz görmüş oldu.” şeklinde kullandı.   (M. Sait Çelik – İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir