• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Malatyalılardan Mursi`nin idam kararına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ortak Değerler Platformu tarafından gerçekleştirilen ve Malatyalı halkın  yoğun bir katılım gösterdiği basın açıklaması Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Gazi İşler tarafından okunan basın açıklamasında, ”  Tarih, Hak-Batıl mücadelesinde yeni bir döneme girilmiş bulunmaktadır. 300 yıldır, İslam dünyasını sömürmek için başvurmadık hiçbir yol bırakmayan batı ve işbirlikçileri, artık oyunlarının ortaya çıktığını, maskelerinin tamamen düştüğünü fark ettiklerinden, İslam dünyasını kan gölüne çevirme ve bunun için de kardeşi kardeşe kırdırma stratejisini ortaya koymuşlardır. Ama şeytanın hilesi zayıftır ve tutmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Basın açıklamasını okuduğu konuşmasında “Mısır`ın direnişi, Dünya`daki adalet çağının başlangıcı olmuştur.` diyen İşler,”  Mısır`ın direnişi, Dünya`daki adalet çağının başlangıcı olmuştur. Batı sömürü ve uşaklık düzeninin son bulduğu bu çağın, insanlığın temiz fıtratına döndüğü, batının bize en büyük hediyesi olan, kan ve gözyaşının biteceği günlerin habercisi  Mursi ve arkadaşları, adalet ve aydınlığın simgesi oldular. Fakat Firavun`un çocukları, içtikleri kana doymamış olmamalılar ki, efendilerinin onay ve teşvikleriyle demir parmaklıklara mahkum ettikleri savunmasız ve  çaresiz insanları idam etmeye başladılar. En son Mısır tarihinin seçilmiş tek cumhurbaşkanı muhterem Muhammed Mursi  ve 106  arkadaşı için, tarihe kara bir leke olarak geçecek bir karara imza attılar.”  İfadelerini kullandı.

Yapılan basın açıklamasının ardından katılımcılar sessiz bir şekilde dağıldılar.    (Recep Fidancı-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir