• DOLAR 32.471
  • EURO 34.711
  • ALTIN 2435.964
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 15 Kasım 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: 
 
Bingöl Gazetesi: 28 diyaliz hastası depremzede Bingöl`de 
Vali Güvençer, Van`daki deprem nedeniyle Bingöl`e sevk edilen 28 diyaliz hastasını ziyaret etti. Hastalara nakdi yardımları bizzat teslim eden Vali Güvençer`e, belediye Başkanı Serdar Atalay`da eşlik etti. 
 
Bingöl Olay Gazetesi: Osmanlı`da ekonomi ve dış borç konferansı 
Bingöl Üniversitesi, 16 Kasım 2011 Çarşamba günü `Osmanlı Devleti`nin Ekonomi ve Dış Borç Politikası` konulu konferans düzenleyecek. 
 
Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Paket Bingöl`den gidince... 
Bingöl`den İstanbul`a gönderilen bir pakette bomba olabileceği ihtimaline karşı polis alarma geçti. 
 
Beşiktaş Rüştü Akın Anadolu Meslek Lisesi`ne Bingöl`den gönderilen paket bomba paniğine neden oldu. Okul müdürü, alıcısı belli olmayan paketle ilgili polise haber verirken olay yerine gelen emniyet güçleri pakette bomba olması ihtimaline karşılık okulu tahliye etti. Öğrenciler okul arkasındaki bahçeye alınırken bomba imha ekipleri de pakete fünye yerleştirerek patlattı. Yapılan incelemede paketten patlayıcı çıkmaması başta okul idarecileri, veliler ve polis olmak üzere herkese rahat bir nefes aldırdı. 
 
Bingöl Kent Haber Gazetesi: Sağlık-Sen`in yardımları Van`a ulaştı 
Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı`nca başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri Van iline ulaştı. 
 
Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı`nca geçen hafta başlatılan ve Bingöl geneline yayılan yardım kampanyasında toplanan yaklaşık bir kamyonet ayni yardım, aynı hafta içerisinde Van iline ulaştı. Vatandaşların yoğun ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı. 
 
Bingöl Haber 12 Gazetesi: Belediye`den emlak ve ÇTV uyarısı 
Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi bedellerinden ötürü borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 30 Kasım 2011 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ödemelerini yapmaları hususunda uyarıda bulundu. 
 
Ali Yıldırım - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir