• DOLAR 32.575
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.377
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 15 Kasım 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: 
 
ADANA HABER GAZETESİ: Adana`nı Kurtuluşu Kentsel Dönüşümde 
Büyükşehir Belediye Meclisi`nin Kasım ayı toplantısının ilk gündemi Van`da yaşanan deprem felaketi oldu. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Van depremiyle birlikte kentsel dönüşüm projelerinin gerekliliğini savundu. Kentsel dönüşümün Adana`nın kurtuluşu olduğunu söyledi. 
 
11 Yaşındaki Kızı Taciz Etti 
Adana`da 6 aylık bebeğini sevme bahanesiyle evine çağırdığı 11 yaşındaki komşusunun kızını taciz ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı. 
 
Üvey Annesini Öldürdü 
Kozan ilçesinde bir lise öğrencisi, üvey annesini işletmeciliğini yaptığı markette pompalı tüfek ve bıçakla öldürdü. 
 
TOROS GAZETESİ: Göstericilere Silah Kullanılmalı 
Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı`dan hayli ses getirecek açıklama: İzinsiz gösterilerde kullanılan ve ölümlere neden olan Molotof kokteylinin hukuktaki isminin likit bomba olarak değiştirilmesini istedi. Avcı, " Molotof kokteyli atanlara gerektiğinde silah kullanılmalıdır. Ve gösterici o an vurulmalıdır."dedi 
 
Van`dan Kaçış Devam Ediyor 
Van`da 23 Ekim`de 7.2 ve daha sonra Kurban Bayramı`nın son günü 5.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniyle depremzedeler zor durumda kaldı. Kışında iyice bastırmasıyla çadır bulamayan Vanlılar, çevre illere göç etmeye devam ediyor. 
 
Bir Anahtarda Sen Ver 
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan Van`daki depremzedeler için kampanya başlattı. "Biz Adanalıların Mersin`de Karataş`ta ve Yumurtalık`ta yazlık evlerimiz var. Bu kardeşlerimizin sıcak bir ortamda kalabilmeleri için belediye olarak bir anahtarda sen ver kampanyası başlatıyoruz."dedi. 
 
Ayhan Kaya-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir