• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şehzade Demir: Halkımıza bir soluk olmaya geldik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Şırnak bağımsız milletvekili adayı Şehzade Demir, seçim çalışmaları kapsamında Şırnak`ın Kumçatı beldesini ziyaret etti. Burada belde halkıyla buluşan Demir, “HÜDA PAR`ın desteklediği adaylar olarak bölgede iki parti arasına sıkışmış olan halkımıza bir soluk olmaya, alternatif olmaya geldik." ifadelerini kullandı.

Şırnak bağımsız milletvekili adayı Şehzade Demir, HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılınç`ın da aralarında bulunduğu bir heyetle Kumçatı beldesindeki esnafı ve evleri ziyaretinde, halkın sorunlarını dinleyerek, milletvekili seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Beraberindeki heyetle birçok evi ziyaret eden Demir burada yaptığı konuşmalarda, Mecliste İslam'ı temsil edecek bir partinin olmamasından ve toplumda can, mal ve nesil emniyetinin güvende olmadığından dolayı siyasete atıldıklarını ifade etti.

Halkın dinine ve diline sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Demir, milletvekili olarak seçildiklerinde bunun gereklerini yerine getireceklerini dile getirdi.

Bugün olduğu gibi yarın da hangi hükümet gelirse kendi adaletini, kendi savcısını ve hâkimini getireceğini ifade ederek mevcut sistemi eleştiren Demir, şunları ifade etti: “İstediklerine ceza verip hapse atıyor, istediklerini de suçlu olsa dahi bıraktırıyorlar. Üstad Bediüzzaman böyle bir siyasetten Allah`a sığınmıştır. Allah`ın izniyle niyetimiz, partimiz, siyasetimiz dinin hizmetinde olacak ve Allah-u Teâlâ`nın meşru görmediğini yapmayacaktır.”

Amaçlarının siyaset vasıtasıyla toplumda yaşanan manevi erozyonun önüne geçebilmek olduğunu ifade eden Demir, halkın sıkıntılarını Meclisin ana gündemi haline getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Demir, “HÜDA PAR`ın desteklediği adaylar olarak bölgede iki parti arasına sıkışmış olan halkımıza bir soluk olmaya, alternatif olmaya geldik." dedi.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği bağımsız aday Demir, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedikten sonra Kumçatı beldesinden ayrıldı. (İLKHA)



 

Bu haberler de ilginizi çekebilir